diumenge, 20 de març del 2011

La vella Europa ja caduca.


A diumenge 20 de març de 2011.


La vella Europa ja caduca.

La vella Europa es grata la panxa i mira cap a un altre costat. Els governs i polítics, grassos i llustrosos, parlen i debaten la manera de passar la barca de franc en qualsevol assumpte que pugui suposar algun problema, incapaços d’implicar-se amb ànim en causes justes o actuar amb contundència en els assumptes que malmeten la vida en general del planeta. Els verds i ecologistes protesten aïradament en contra de les centrals nuclears per què contaminen, i en contra de les energies alternatives segons on es disposin aquestes per tal de preservar la naturalesa de certs llocs, sense aportar solucions concretes, si és que existeixen, de com aconseguir més energia barata per abastir una societat que no està disposada a sacrificar ni un pessic del seu estat del benestar, basat en un consumisme ferotge de bens i energia.
Europa vol i dol.
Els pobles, convertits en societats vampíriques, són apeixits de nit amb la carnassa dels mitjans de comunicació, i de dies pels demagogs que exalten les seues bones intencions i bons propòsits cap al món, i deixant ben evident el què s’hauria de fer, i el què no s’hauria de fer, permetent així el poder anar a dormir amb la consciència tranqui-la. 
Europa està arrepapada servint-se a ella mateixa, i deixant abandonats, com a suposada potència que és, als necessitats d’ajuda i suport democràtic.
Europa parla i parla, i els seus Estats s’esgatinyen públicament anant al darrere d’antics tambors, i demanen restriccions al poble, mentre que tots els de l’olla es procuren sous i jubilacions infinits.

Europa és vella, a punt de caducar.

Lluís F., Notícies del C. de C. .       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada