diumenge, 19 de febrer del 2012

La Justícia no és Carnaval.

A dilluns 20 de febrer de 2012.

La Justícia no és carnaval.

Som al Carnaval, temps de màscares, caretes i cares tapades. Els disfressats gaudeixen de la impunitat que els atorga anar guindats d’acord amb la festa i els esdeveniments, mentre que el públic de paisà, com aliè a la gresca, a banda i banda, ha de “patir” les xarlotades, mirotis i burles dels emmascarats, defensant-se, entre riure i ràbia, amb confeti i serpentines,
És Carnaval.
Però abans i desprès del carnaval hi ha uns individus que tenen el dret i la llicència d’aparèixer impunement amb la cara tapada, amb prepotència i males maneres vers el públic. També n’hi ha d’altres que poden fer la cercavila d’amagat, per la porta falsa, sense donar la cara per les seues malifetes.
Són els assassins, violadors, proxenetes, presumptes, confessos o en sèrie. Són els lladres, mafiosos, extorquidors i mangants de tota mena, tots ells anant cap els jutjats.
Els jutjats no són una rua.
Jo no vui creure que la justícia l’aplica cada dia de l’any en Carnestoltes.
Poder és que a la justícia hi ha massa carrosses, poder és per això que quan es munta una comparsa prou lluïda, tenen tendència a fer i deixar fer el carnaval.

Lluís Feliu, Notícies del C. de C. .

2 comentaris: