dissabte, 30 d’abril del 2011

La primavera ve plena d'oportunitats.


A dissabte 30 d’abril de 2011.

La primavera ve plena d’oportunitats.

A la República del Cap Creus han obert un ‘xino’ de roba de moda.
Tenen una exposició de fandilles i vestits molt bonics i molt curtets. Al passar, fan pensar que si aquesta primavera les noies es decideixen a comprar-los, serà una glòria veure passejar tanta flor i tant ben apreparada.
Tots hi hem estat d’acord.
La neboda d’en Jan, que acabava d’arribar de l’institut, ens ha dit que ja comencem a tenir converses de vells verds.
Apa ! Apa ! Lu que passa és que en aquestes edats, tenim la sensibilitat cap a la sensualitat femenina molt àgil. I més jo que soc solter i estic més sol que un mussol.
Sigui com sigui, m’ha donat la impressió que aquesta primavera posa al nostre abast les coses per a molts desitjades.
Als barcelonistes se’ls hi ofereix l’oportunitat de guanyar la Champions i la Lliga, als politics l’oportunitat de treballar pel seu poble. Els que hi són podran explicar per què han de continuar, els nous que hi volen entrar, tindran l’oportunitat d’intentar conquistar als votants.
Aquesta primavera el cel és clar, l’aire és net de radiacions, les muntanyes són verdes i florides, el Sol brilla i escalfa als redossos, la ribera baixa, la tramuntana justa i la pia fusta.
La primavera ens brinda oportunitats i opcions : la moda del ‘xino’, la Copa de la Champions i de la LLiga, l’Alcaldia; diferents anhels segons cascú.
Com que segons la neboda he entrat en l’edat dels vells verds, ja us podeu imaginar el meu desig. 

Lluís F., Notícies del C. de C. .  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada