diumenge, 12 d’agost del 2012

L'alegre penitència patriòtica espanyolista a Catalunya, no és vinculant.



A diumenge 12 d'agost de 2012.

L'alegre penitència patriòtica espanyolista a Catalunya, no és vinculant.

Qui sap si quan els arrissa algun desaprensiu, protesten. Qui sap si quan per error, un botiguer s'equivoca en contra seua, reclamen. Qui sap si sempre posen l'altra galta davant d'una clenxinada al seu moneder.
Això no ho sabem, però sabem que davant l'espoli fiscal que pateix Catalunya per part de l'Estat Espanyol, prenen callada penitència; és evident.
Serà el fervor que senten per la Madre Patria, serà la santa obligació de la sang, serà una alegre dávida, serà una monumental badada, o serà la falta d'un bull, però es veu que als espanyolistes de Catalunya no els hi dol, i no els hi dol que el govern espanyol els hi foti grapada a la cartera discriminatòriament, com ha habitats de Catalunya que són.
Poder, més que res, serà per què són habitants de Catalunya província d'Espanya, i si és que hi ha algun greuge fiscal comparatiu entre aquesta província i la resta de les províncies espanyoles, tot és culpa d'aquesta terra mal adreçada i amb ínfules paranoiques separatistes.
Per qualsevol espanyol de bé, s'ha de mantenir la pell de toro lluenta i xitxarel·la davant del món i davant del seu llombrígu, per damunt de tot.
Uns hem de pagar, als qui ens toca, altres s'esparraquen la camisa i es foten cops de punys al pit, cosa que dóna empenta i solera, i bé de preu. Aquest és el sagrat sacrificio hispánico .
Però què els hi passa als de la República del Cap de Creus ? Quina part de la paraula 'sacrificio' no entenen ? Poder no entenen 'sacri' ? Poder no entenen 'ficio' ? Poder no entenen lu de 'hispánico' ? És que són una raça de catalans encara més 'agarraos' i 'insolidarios' que els de la pròpia Catalunya ?... pensaran els espanyolistes habitants del Principat. Por Dios !
Evidentment mai entendran que la penitència patriòtica dels espanyolistes a Catalunya, no ens la creiem vinculant. Els pecats de cada un els ha de purgar cada qui. A la R.C.C. li toca portar la creu i fer la penitència dels pecats d'altri.
Tasca d'esclaus i presos; ben peixits sem si, però esclaus i presos.

Lluís Feliu, Notícies del C. de C. .

Molt agraït per l'interès i la paciència dels lectors i les lectores de la RCC, i als amics i amigues i visitants i visitantes i tantes. Us desitjo que passeu lu que queda d'agost molt feliçment !
Salut !



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada