diumenge, 20 de març del 2011

EL carril bici de Can Petitu va de curt.

A dissabte 5 de febrer de 2011.

El carril bici de Can Pepitu va de curt.

A sants i minyons no prometis si no en ‘dóns’; i ho havia estat tantes vegades i en tants programes electorals, que al final tenia que caure. No com la piscina municipal, que encara que està promesa des de que un hom feia cinquè d’E.G.B., se sap que és un objectiu molt i molt llunyà.
El carril bici, però, sembla que serà una realitat. Tant mateix veient-ne el resultat, no queda més remei que pensar fins a quin punt és lògic i raonable escometre una obra que ja sobre els plànols s’ha de veure, ( si es que es té prou llum ), de que no serà ni pràctica ni efectiva.
Si aquest carrilet bici es vol presentar orgullosament al poble com una promesa acomplerta i un necessitat coberta, sembla que algú es vol fotre del pitu del sereno.
Un carril estret, en el que com ha molt hi pot circular una bicicleta d’aquelles de 0 a 5 anys, i que potser les rodetes del darrere ja no passen al tenir que anar sortejant tots el fanals que queden dins el carril, un carril que per tant, de ser usat, seria per mainada petita, queda justament arran de carretera general que és una recta molt transitada, esdevé un gran perill en potència si per mala sort un d’aquests petits ciclistes envaeix accidentalment la carretera.
Però mira per on, ara que ja n’hi ha un bon tros de construït, sembla ser que algú se’n ha adonat de l’estretor del carril; solució, treure una rajola de la vorera que s’estava fent adossada al carril per guanyar uns centímetres d’espai. Evidentment, la rajola de la vorera que es perd per una banda, s’ha de guanyar per l’altra per mantenir l’amplada. El què passa és que el parterre de formigó acaba on ara hi ha l’última, per tant, caldrà ampliar el paviment per instal·lar-la.
Quedarà ara la vorera més estreta ?
El pressupost pactat cobreix els costos del nyap ?
Qui pagarà ?
Els culpables de la cagada, passaran la barca de franc ?

Obres a Can Pepitu va de curt.
Polítics de Can Pepitu va de curt.     


Lluís F., Notícies del C. de C. .    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada