diumenge, 15 de maig del 2011

Ereccions municipals.


A diumenge 15 de maig de 2011.

Ereccions municipals.


El gran mestre Pepe Martínez Lozano, al que vaig tenir l’oportunitat de conèixer una vegada, sempre deia : ‘L’oli és sexual, l’aquarel·la és sensual.’.
Aquestes eleccions, pel que es desprèn dels fets i es llegeix als mitjans, han perdut la sensualitat habitual per entrar en la sexualitat.
Aquí, a la R.C.C., per ser com som, no arriben a la pornografia com en altres llocs, però així hi tot van calents.
Tots els grups s’han preparat amb la màxima trempera, així, tots trempats, s’afanyen en conquerir qualsevol espai erecte per inseminar-lo amb els seus caps grossos.
Diuen les males llengues, però, que alguns partits pateixen d’ejaculació precoç, ja que van córrer’s abans d’hora per ficar-la; la fotografia del candidat, vull dir.
Aquest any, amb la incorporació de noves opcions i joves formacions polítiques, un hom podria pensar que el conegut ‘menage a trois’ usat per governar, es pot convertir ara en una orgia generalitzada.
Hi ha pobles, però, que ja fa molts anys que estan acostumats a manejar-se-la ells mateixos, la política municipal.
De totes maneres, amb això de les coalicions polítiques, especialment els més joves i menys avesats, hi han de posar molta atenció i estar a l’aguait, per què quan tots van per feina, i enmig de tantes postures ideològiques, un es pot passar els plens demanant allò de : ‘Organització, organització !’.
Tampoc cal passar per alt que gran part de les festes de germanor dels partits, es celebren degustant una botifarra de carn crua a la brasa.
Una bona botifarra catalana per aixecar els ànims i poder entomar els càrrecs en joc, plens i plenes de desig d’introduir-se fins el fons en les tasques de la batllia.
El que si demanem els electors en aquestes eleccions que han agafat tal caire tant transcendent i comunal, és que tan els guanyadors com els opositors, tractin de lubrificar al màxim les seues relacions per tal que el poble sigui el més beneficiat pels seus actes i les seues decisions, provinents com són, de persones abnegades, i amb esperit de sacrifici i servei en vers els seus conciutadans.
Els comicis ja són a tret de clatellades.
Tots hem de participar-hi en aquestes ereccions municipals !


Lluís F., Notícies del C. de C. .
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada